Lexman Law

Vi kan affärsjuridik

Lexman Law är en innovativ affärsjuridisk byrå belägen i centrala Stockholm. Vi är verksamma inom alla delar av affärsjuridiken och erbjuder specialistkompetens inom avtalsrätt, tvistelösning, bolagsrätt, fordringsrätt, entreprenadrätt och arbetsrätt.

Vi står för juridisk skicklighet, förståelse för affärer och engagemang. Vänder du dig till Lexman Law kan du vara säker på att du får tillgång till några av de vassaste juristerna inom branschen. Vi tar oss endast an ärenden som är kostnadseffektiva och som kan gynna våra kunder. Vi ska maximera resultatet åt våra kunder till lägsta möjliga kostnad. Vi är stolta över att ha supernöjda kunder som väljer oss som sin affärsjuridiska partner.

Behöver du hjälp med att upprätta ett avtal eller ett kontrakt? Kontakta då oss för att att säkerställa din rätt gentemot din affärspartner. Genom ett välformulerat avtal kan du undvika många framtida tvister. Våra jurister upprättar olika former av avtal och kontrakt för privatpersoner och företag samt bistår i tvister och processer i domstol och andra instanser. Bristen på ett skriftligt avtal kan ofta bli en tröttsam och dyr process i domstol. Se därför till att alltid ha ett skriftligt avtal eller kontrakt i dina förehavanden i både privat- och affärslivet.

 

Juridisk rådgivning som skapar värden

Det är först när juridiken sätts in i ett affärsmässigt sammanhand som den får sitt rätta värde. Lexman Law arbetar alltid utifrån kundens perspektiv och vi sätter stort värde i att sätta oss in i våra kunders verksamhet. Med djupgående specialistkompetens och gedigen branschkunskap idenitfierar och presenterar vi lösningar på våra kunders problem.

 

Lexman Law

 

Varför välja oss? 

  • Konkurrenskraftiga arvoden som ger bästa värde för pengarna
  • Kostnadseffektiva lösningar av hög kvalitet
  • Expertis löpande juridisk rådgivning för alla typer av bolag
  • Professionella och lösningsfokuserade
  • Vi strävar alltid efter att öka affärsnyttan för våra kunder
  • Lång erfarenhet och personligt engagemang
  • Alternativa arvodesmodeller
  • Flexibilitet och tillgänglighet

 

Kontakta en jurist

Kontakta Lexman Law för kostnadsfri telefonrådgivning på 08-684 388 22 eller kontakta oss via vårt kontaktformulär. Klicka här för kontaktuppgifter.